Chapter 3: Verhuizing Pels Rijckenpark 1 Breda

Na dagen, weken, maanden zwoegen is het dan eindelijk zover. Per 4 juli gaan we EINDELIJK open op onze nieuwe locatie op Pels Rijckenpark 1. Onze droom is werkelijkheid geworden. Een pand waarin we alles kunnen doen wat we altijd al hebben gewild. Maar hoe gaat dat nu verder? Alvast goed om te weten: we gaan geen dag dicht tijdens de verhuizing. In dit artikel toch een opsomming zodat jij van alles helemaal op de hoogte bent.

  • Maandag 4 juli 08:00 grand opening

Ben jij de eerste die komt sporten op onze nieuwe locatie? Dan moet je er vroeg bij zijn. Ons Louiske staat vaak al om 07:30 de deur om zich mentaal voor te bereiden op zijn sportsessie. Maar toch, gaan onze deuren stipt om 08:00 voor het eerst open. Zorg dat je erbij bent op dit historische moment.

Benieuwd naar de ruimte van onze nieuwe locatie? Bekijk het op onze Instagram.

  • 30 juni 22:00 gaat het licht den kerk uit. Vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli gesloten.

Alles eindigt ooit. Zo ook ons avontuurtje van dik 19 maanden in ons prachtige kerkje op de Generaal Maczekstraat. Een prachtige tijd waar we met een glimlach op terugkijken. Maar ook wij zijn wel toe aan iets nieuws. De strenge winters in het kerkje zullen wij niet snel vergeten. Tussen vrijdag 1 juli en zondag 3 juli zijn wij gesloten om alle spullen te verhuizen naar ons nieuwe paleisje.

  • Beter een goede buur dan een verre vriend

Wie de kranten heeft gelezen, weet waarschijnlijk dat niet al onze bovenburen even blij waren met een sportschool onder hun woonruimte. Gelukkig hebben wij tijdens het verven en plaatsen van de apparatuur alleen maar buurtbewoners gesproken die ontzettend blij zijn met onze komst. En dit willen wij graag zo houden. Houd onderstaande richtlijnen dus in je achterhoofd:

  1. Parkeer fietsen en scooters niet voor de deur bij MyHealth. Plaats ze in de fietsenrekken die voor de sporthal (gebouw met blauwe letters) zijn geplaatst.
  2. Parkeer je auto op het parkeerterrein naast de sporthal. De parkeerplaatsen voor de deur zijn van de bewoners. Wanneer je toch je auto hierop plaatst, zal deze worden weggesleept.
  3. Niet roken voor en/of naast het pand. Als je wilt roken, doe dit dan bij de skatebaan.
  4. Let op het volume. Ga buiten niet staan schreeuwen.
  5. Gooi geen afval op straat. Kies (altijd) voor de prullenbak.
  • Wat is nieuw?

Een 4 keer zo grote ruimte, nieuwe apparatuur en een nieuwe gymzaal om indoor groepstrainingen te geven. Maar dat niet alleen. Er komen ook bekende terug, zoals het gratis sportdrankautomaat en de kluisjes. We waren al de meest en best beoordeelde sportschool van Breda, maar nu is tijd voor de volgende stap:

MyHealth Breda, de beste sportschool van Nederland.

Wil jij ons helpen de beste sportschool van Nederland te worden? Schrijf een review op Google en help ons samen nieuwe hoogtes te bereiken.