MyHealth Breda: 18 maanden verder

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Een eeuwenoud cliché natuurlijk, maar toch is het echt zo. Inmiddels zijn we namelijk al 18 maanden verder sinds onze eerste deelnemer Esther langskwam voor een kennismakingsgesprek met Nicole. Allebei ongekend zenuwachtig voor het gesprek. De dingen waar je lang naar toe leeft zijn namelijk altijd een stuk spannender.

Gelukkig waren de zenuwen nergens voor nodig: de tijd vloog. Het kennismakingsgesprek van 60 minuten liep uit tot 150 minuten. Iets teveel te bespreken. Dan maar iets langer. Gelijkwaardig en eerlijk contact is namelijk de kracht van het concept. Een kracht die ervoor heeft gezorgd dat Esther binnen 5,5 maand weer aan het werk was.

Jarenlang hebben we met man en macht gewerkt om het traject te kunnen starten. Samengewerkt aan een concept die levens kan veranderen. Bij 98% van de deelnemers is een welzijnsverbetering gerealiseerd. 43% is inmiddels weer gestart met werken. Het zijn de gevolgen van hetgeen wat MyHealth Breda zo bijzonder maakt: veerkracht. Niet van ons, maar van de mensen die we dagelijks begeleiden.

Dank voor alle lessen die we van jullie hebben geleerd.

Benieuwd naar wat andere deelnemers over MyHealth Breda te vertellen hebben? Lees het MyHealth e-book 18 maanden verder op onze LinkedIn pagina.