Fitnessen Bredapas

Bredapas korting: onbeperkt fitnessen voor €7,50 per maand

Onbeperkt fitnessen voor €6,50 per maand, direct opzegbaar en €7,50 inschrijfkosten. Dan hoor ik je denken, waar zit het addertje? Nou, dat zal ik je vertellen. Die is er niet. Want als jij een Bredapas 2022 hebt betaal jij gewoon €6,50 per maand. En krijg je ook nog is een gratis training met een leefstijlexpert cadeau ter waarde van €60.

In 2016 zijn wij begonnen met de samenwerking met Gemeente Breda voor mensen met een Bredapas. Sindsdien hebben wij 1425 Bredanaars mogen ontvangen voor het ongekend lage tarief van €6,50 per maand. En ik zal je uitleggen waarom wij al jarenlang de goedkoopste aanbieder voor Bredapashouders zijn.

Dagelijkse beweging is essentieel voor geluk. Het is een basis behoefte en daarom geloven wij niet in peperdure abonnementen of maandenlange looptijden. Als je er klaar mee bent, ben je er klaar mee. Zo werkt het bij MyHealth. We hebben het namelijk al moeilijk genoeg met zijn allen. 

Jouw gezondheid is het belangrijkste wat er is. En voldoende beweging is daarbij het belangrijkste. Zorg goed voor jezelf. En zorg dat jij er warmpjes bij blijft zitten deze koude wintermaanden. Letterlijk en figuurlijk.

Word jij fitter dan ooit deze winter? Meld je aan voor het Bredapas-abonnement van MyHealth Breda. Elke maand wordt het geld automatisch geïncasseerd van jouw rekening. De eerste maand betaal je €7,50 inschrijfkosten.

Behoefte aan iets meer begeleiding? Dan kan je ook bij MyHealth Breda terecht als je een uitkering hebt. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Toch nog een twijfelaar? Kom MyHealth Breda gratis een keertje uitproberen. Dan weet je meteen wat MyHealth Breda zo bijzonder maakt. Hiervoor hoef je jezelf niet aan te melden.

Onze deur staat altijd open.