0765203661 | info@myhealthbreda.nl

Vrouwenfitness Breda: fitnessen met alleen vrouwen

Vrouwenvleugel

Kunnen jullie de achterste sportruimtes niet alleen voor vrouwen beschikbaar maken?” 2 weken later was het geregeld. Een vrouwenfitness met 3 verschillende fitnessruimtes die tijdens verschillende tijdsblokken alleen beschikbaar zijn voor vrouwen. Gevuld met cardioapparatuur, krachtapparatuur en losse gewichten. Kortom: alles wat je nodig hebt om fitter en gezonder te worden dan ooit. In het hart van Breda.

Soms moet een deur letterlijk sluiten om deuren te openen

Iedereen heeft het recht om vrijuit te bewegen. En als jij zonder mannen wilt trainen, dan moet dat natuurlijk gewoon kunnen. Daarom zijn wij ontzettend trots dat de vrouwenvleugel sinds oktober 2022 in het leven is geroepen. Waardoor duizenden Bredase vrouwen eindelijk weer kunnen fitnessen.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk de sfeerimpressie van het Pels Rijckenpark op ons Youtube kanaal.

De vrouwenvleugel: Privé, afgeschermd en uitgebreid

De vrouwenvleugel is tijdens onderstaande tijdsblokken alleen toegankelijk voor vrouwen en is de deur alleen te openen met een unieke tagger. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat een verdwaalde man niet per ongeluk binnenloopt tijdens jouw trainingssessie. Hiernaast zijn de ruimtes volledig afgeschermd, waardoor ook niemand van buiten naar binnen kan kijken en jij dus volledig onbelemmerd jouw ding kan doen.

De vrouwenvleugel is beschikbaar voor vrouwen op onderstaande tijden:

Maandag 08:00 – 12:00

Dinsdag 18:00 – 21:00

Woensdag 08:00 – 12:00

Donderdag 18:00 – 21:00

Vrijdag 08:00 – 12:00

Zaterdag 12:00 – 16:00

Ben jij benieuwd naar onze vrouwenfitness? Probeer MyHealth Breda gratis een dagje uit. Hiervoor kun je gewoon langskomen en vrijblijvend een dagje sfeerproeven. Dan weet je meteen waarom MyHealth Breda in 2022 is bekroond tot beste sportschool van de Gemeente Breda.

Inschrijven? Meld je aan voor de actie van de maand.

Gratis dagpas aanvragen

Fantastisch! Vul hieronder je gegevens in om je gratis en vrijblijvende sportdag aan te vragen.

Work in progress!

Momenteel zijn we aan het bouwen aan onze gloednieuwe website. De website werkt, maar er kunnen zomaar een paar schoonheidsfoutjes inzitten.

Heb je een vraag? Kom dan even langs of neem telefonisch contact met je op.