Vrouwenvleugel

Vrouwenvleugel: trainen met alleen vrouwen

‘Jullie hebben zoveel ruimte, kunnen jullie deze sportruimtes niet alleen voor vrouwen beschikbaar maken?” 2 weken later was het geregeld. Een vrouwenvleugel met 3 verschillende fitnessruimtes die tijdens bepaalde tijden enkel beschikbaar zijn voor vrouwen. Natuurlijk ook met cardioapparatuur, krachtapparatuur en een buikspierruimte. Kortom: alles wat je nodig hebt om aan je gezondheid te werken. Want jouw gezondheid doet ertoe.

Iedereen heeft het recht om lekker te kunnen bewegen. En als jij het fijn vindt om zonder mannen te trainen, dan moet dat natuurlijk gewoon kunnen.

Cardio, kracht en buikspieren

Soms moet een deur letterlijk sluiten om deuren te openen. Daarom zijn wij ontzettend blij dat wij 3 sportruimtes exclusief beschikbaar hebben kunnen maken voor vrouwen. Waardoor onbelemmerd bewegen eindelijk weer mogelijk is voor enorm veel Bredase vrouwen. En ook voor jou.

In 3 weken hebben wij maar liefst 17 nieuwe gezichten die mogen leren kennen. En sinds wij deze aanwinsten hebben ontmoet, weten wij pas hoe groot de vraag is. Waardoor wij het aantal exclusieve aantal trainingsuren gaan uitbreiden.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Neem een kijkje binnen op ons Youtube kanaal.

Fitter, sterker en gezonder de winter in

De vrouwenruimtes zijn tijdens de verschillende tijdsblokken alleen toegankelijk met een speciale tagger. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat een man niet per ongeluk binnenloopt tijdens jouw trainingssessie. Hiernaast zijn de ruimtes afgeschermd, waardoor ook niemand van buiten naar binnen kan kijken en jij dus volledig onbelemmerd jouw ding kan doen.

Per vandaag is de vrouwenvleugel exclusief beschikbaar voor vrouwen op onderstaande tijden:

Maandag 08:00 – 12:00

Dinsdag 18:00 – 21:00

Woensdag 08:00 – 12:00

Donderdag 18:00 – 21:00

Vrijdag 08:00 – 12:00

Zaterdag 12:00 – 16:00

Ben jij benieuwd naar onze vrouwenfitness? Probeer MyHealth Breda gratis een keertje uit. Hiervoor hoef je jezelf niet aan te melden.

Inschrijven? Meld je aan voor de oktoberactie en schrijf je helemaal gratis in.

Geef bij de balie aan dat je speciaal voor de vrouwenruimte komt. De ontvangstmedewerker zal je laten zien waar de vrouwenruimte is en hoe je de deur opent met de tagger. Kan je daarna lekker je ding doen. En werken aan jouw gezondheid.