Gratis proefles: sfeerproeven en fitnessen bij MyHealth Breda

We kennen ze allemaal wel. Die jaarlijkse verjaardag waar we altijd naar toe gaan, maar eigenlijk nooit voor in de auto willen stappen.  

Toch zit je weer in de auto. En besef je na het schudden van de handen weer wat je te wachten staat de rest van de dag.

Stoeltjes in een kringetje, kaasjes op tafel en daarna urenlang inhoudelijke gesprekken voeren. Ja ,laatst had ik zo’n feestje. Zonder muziek, zonder alcohol en met het televisietje op de achtergrond. Je raadt het al. Ik vond het verschrikkelijk.

Maarja, dat vond ik.. De jarige jet had serieus de dag van haar leven. De rust en het overzicht was helemaal haar ding. We zijn al jarenlang vrienden, maar we verschillen op dit gebied dus compleet.

Sfeer is een bijzonder fenomeen. Wat voor de 1 aanvoelt als sfeervol, kan voor de ander aanvoelen als totaal sfeerloos. Het is een bijzonder persoonlijke kwestie. En je weet pas of iets bij je past, wanneer je het hebt uitgeprobeerd.

Ik kan je namelijk wel vertellen wat MyHealth Breda bijzonder maakt, maar eigenlijk heb je daar dus helemaal niks aan.

Kom het gewoon een dagje gratis uitproberen. Of een uurtje als je de hele dag niet volhoudt. Dan weet je meteen of MyHealth Breda goed bij jou past.

Je hoeft jezelf niet aan te melden voor de gratis proefles. Onze deur staat altijd open, tenminste als we open zijn dan. En de openingstijden vind je hier.