Bredapas korting

Sinterklaasdeal: Vrijblijvend, effectief en populair

De feestdagen staan voor de deur. De mooiste dagen van het jaar waar we heerlijk samenkomen met de mensen van wie we het meeste houden. Om samen te proosten op het leven. En samen vooruit te kijken naar wat de toekomst ons zal brengen.    

De onzekere toekomst. Want ooit stopt onze motor ermee. En zal ons kwetsbare orgaantje van 300 gram die dagelijks 7000 liter door ons lichaam pompt voor de laatste keer kloppen.

Wanneer dit gebeurt zullen we nooit weten. Maar wel wat we er aan kunnen doen om dit moment zo lang mogelijk uit te stellen. Door in beweging te komen.

Zorg dat het klopt, jouw hart

Mensen die voldoende bewegen leven langer. Daar zijn alle artsen en onderzoekers het al jaren over eens. Toch weten wij in het 14-jarige bestaan van de sportschool dat de eerste stappen in de sportschool niet makkelijk zijn. En daarom doen wij er alles aan om jou zoveel mogelijk te helpen bij die eerste stappen:

  • Gratis training met leefstijlexpert t.w.v. €60. Waardoor jij precies weet hoe jij jouw doelstellingen zo snel mogelijk kan behalen en als een raket de startblokken uitgaat.
  • De MyHealth App. Waar jij 100+ verschillende training en/of voedingsschema’s in terug kan vinden, voortgangstrackers kan gebruiken en makkelijk jouw vragen kan stellen aan begeleiders van MyHealth Breda. Waardoor jij altijd professionele ondersteuning binnen handbereik hebt
  • Gratis groepslessen. Waardoor jij 60 minuten lang wordt gemotiveerd en in contact komt met jouw medesporters.
  • Gratis begeleiding tussen 09:00 – 17:00. Want wij willen jou graag vooruit helpen.

De Sinterklaasdeal: vrijblijvend, effectief en populair

In oktober hebben we onze eerste pilot gedraaid van het vrijblijvende fitness-abonnement. Een sprong in het diepe waar vrijwel geen enkele organisatie zich aan waagt.

Het resultaat? In 4 weken 276 aanmeldingen voor de vrijblijvende Oktoberdeal. In 14 jaar hebben wij nog zo’n vraag naar 1 product mogen ervaren. En hebben wij besloten deze bizar succesvolle actie te verlengen tot 5 december 2022.

Meld je aan voor de Sinterklaasdeal. Voor €18,95 per maand werken wij samen met jou aan de beste gezondheid die je ooit hebt kunnen wensen. Zonder inschrijfkosten en direct maandelijks opzegbaar. Want niks in het leven is zeker. En daarom betaal jij bij de vrijblijvende Sinterklaasdeal ook geen cent teveel als je er helemaal klaar mee bent.

Pak je kans. En schrijf je in voor het laatste vrijblijvende fitnessabonnement van MyHealth Breda

Schrijf je in voor de Sinterklaasdeal.