0765203661 | info@myhealthbreda.nl

2023: jouw wake-up call?

Wake up call start met bewegen

Tijd voor een spelletje. Ga even terug in tijd en bedenk jouw 3 ultieme geluksmomenten. Weet je wel, die momenten die jouw hart sneller laten kloppen door er alleen al aan te denken. Bedenk vervolgens 3 doelen die je nog wilt meemaken in je leven. De doelen die zorgen dat je elke dag weer opstaat en vooruit wilt blijven kijken.

Vind je het moeilijk om dit zomaar even te bedenken? Dan is het hoogtijd dat je wat gaat veranderen. En daarbij is sporten is bij elke verandering de eerste logische stap.

Stilstaan is achteruitgaan

We vertellen onszelf maar al te graag verhalen. Verhalen waarmee we onszelf dingen wijsmaken om maar niet uit onze comfortzone te treden.

Langzaamaan vormen deze verhalen onze realiteit. Ook al is deze realiteit een vervormd beeld van de werkelijkheid. Ontstaan door vastgeroeste gedachtes en destructieve gewoontes.

En voor je het weet is het te laat. We roken pakje na pakje tot we kanker krijgen. We drinken biertje na biertje tot we niet meer zonder kunnen. En we bewegen te weinig tot we nooit meer kunnen bewegen. Want we willen gedrag pas echt veranderen als de problemen al zijn ontstaan.

Dus, wat is jouw excuus?

Iedereen weet hoe belangrijk voldoende beweging is. Wat is jouw excuus waarom jij jouw lichaam elke dag verwaarloosd? Welk verhaal maak jij jezelf wijs om maar niet in actie te hoeven komen?

Wacht niet tot het te laat is. Kom in actie voordat ziekte is ontstaan.

Zet de eerste stap in 2023. Meld je aan voor een fitness-abonnement van MyHealth Breda. En zorg ervoor dat jij nog jarenlang vol energie stappen vooruit kan zetten.

Gratis dagpas aanvragen

Fantastisch! Vul hieronder je gegevens in om je gratis en vrijblijvende sportdag aan te vragen.

Work in progress!

Momenteel zijn we aan het bouwen aan onze gloednieuwe website. De website werkt, maar er kunnen zomaar een paar schoonheidsfoutjes inzitten.

Heb je een vraag? Kom dan even langs of neem telefonisch contact met je op.