Wake up call start met bewegen

Maart: jouw wake-up call?

Tijd voor een spelletje. Neem even de tijd en denk aan jouw 3 ultieme geluksmomenten. De momenten die jouw hart sneller laten kloppen door er alleen al aan te denken. Bedenk vervolgens 3 doelen die je nog wilt meemaken in je leven. De doelen die zorgen dat je elke dag weer opstaat en vooruit wilt blijven kijken.

Vind je het moeilijk om dit zomaar even te bedenken? Dan is het hoogtijd dat je wat gaat veranderen. En sporten is bij elke verandering de eerste logische stap.

Stilstaan is achteruitgaan

We vertellen onszelf maar al te graag verhalen. Verhalen waarmee we onszelf dingen wijsmaken om maar niet uit onze comfortzone te treden.

Langzaamaan vormen deze verhalen onze realiteit. Ook al is deze realiteit ontstaan door vastgeroeste gedachtes en destructieve gewoontes.

Want jouw realiteit is een vervormde werkelijkheid geworden. Die je uiteindelijk de kop kost. Want voor je het weet is het te laat om nog te veranderen.

We roken pakje na pakje tot we kanker krijgen. We drinken biertje na biertje tot we niet meer zonder kunnen. En we bewegen te weinig tot we nooit meer kunnen bewegen. Want we veranderen gedrag pas wanneer problemen zijn ontstaan.

Dus wat is jouw excuus?

Vertel. Jij weet dat beweging ontzettend belangrijk is voor je lichaam. Wat is dan jouw excuus waardoor jij lichaam elke dag weer achteruit laat gaan? Waardoor jij jouw meest waardevolle bezit zo laat verwaarlozen?

Wacht niet tot het te laat is. Kom in actie voordat ziekte is ontstaan.

Jouw wake-up call

Alles gebeurt om een reden, maar daarvoor moet je wel actie ondernemen.

Daarbij is de eerste stap de grootste uitdaging. En daarom meteen de allermooiste en allerbelangrijkste. Want elke stap daarna gaat makkelijker. En zet je elke stappen vooruit. .

Dus kom in actie. Schrijf je in voor de maart actie:

  • Onbeperkt fitness en deelnemen aan groepslessen
  • Gratis intake met leefstijlcoach t.w.v. €60, waardoor je precies weet hoe je moet starten
  • MyHealth App: met 100+ training- en voedingsschema’s, waardoor je altijd weet wat je moet doen

En dat allemaal voor €16,95 per maand. Ook nog per direct opzegbaar.

Dus wat is jouw excuus?

Meld je aan voor de maart actie bij de best beoordeelde sportschool van Breda. Of verlies voor altijd de grip op je enige leven.

Actie geldig tot 31-03-2022