0765203661 | info@myhealthbreda.nl

Bij twijfel? Gewoon wel doen.

Iedereen weet dat sporten gezond is, maar als je niet weet wat

Wij geloven daar niet in. Klantenbinding gaat om heel iets anders. Het gaat erom dat nieuwe aanwinsten ZELF willen blijven komen. Dat diegene zich thuis voelt en optimaal profiteert van de waarde die je biedt.

En dat is het mooie van sporten. Je ervaart direct dat sporten gelukkig maakt, dus blijven mensen actief. Je gaat vooruit, waardoor je fitter wordt. Je zit lekkerder in je vel, waardoor je gelukkiger wordt.

En vind je het helemaal niks? Dan ben je binnen een maand van ons af.

Organisaties willen klanten zo lang mogelijk aan zichzelf verbinden. Logisch natuurlijk. Dat wil iedereen. Maar heb je daar nou echt een jaarcontract voor nodig om klanten aan je te verbinden.

Het allerbelangrijkste? Goed uit de startblokken gaan. Daarom bieden wij naast het unieke abonnement ook unieke gratis dienstverlening.  

Toch niet zo jouw ding? Even goede vrienden. Dan is jouw abonnement direct maandelijkse opzegbaar.

De gratis training met leefstijlcoach t.w.v. 60 euro

Dingen zijn leuker als je er goed in bent. Daarom krijg je van ons ook een training met de leefstijlcoach cadeau. Om samen een plan te maken. Om zo effectief mogelijk te aan het werk te gaan.

En hoe dan verder?

Na jouw afspraak met de leefstijlcoach heb jij een uitgewerkt plan, waardoor jij als een raket de startblokken uitgaat. En met de exclusieve MyHealth Breda heb je meer dan 100+ training- en voedingsschema’s altijd in je broekzak. Waardoor ‘’Ik weet niet wat ik moet doen’’ nooit een reden is om niet naar de sportschool te gaan.

Het resultaat van het proefabonnement

In Oktober 2022 zij wij gestart met het proefabonnement. Inmiddels maken er meer dan 700+ fanatiekelingen gebruik van het meest vrijblijvende fitnessabonnement in Breda. En daarvan is meer dan 90% nog actief.

Om sporten gelukkig maakt. En daardoor blijven nieuwe aanwinsten

Aanmelden?

Meld je aan voor het proefabonnement van MyHealth Breda. Exclusief voor nieuwe leden van MyHealth Breda en

Gratis dagpas aanvragen

Fantastisch! Vul hieronder je gegevens in om je gratis en vrijblijvende sportdag aan te vragen.

Work in progress!

Momenteel zijn we aan het bouwen aan onze gloednieuwe website. De website werkt, maar er kunnen zomaar een paar schoonheidsfoutjes inzitten.

Heb je een vraag? Kom dan even langs of neem telefonisch contact met je op.