0765203661 | info@myhealthbreda.nl

Integreren bij sportschool MyHealth Breda

Sport is een wondermiddel die die voor. Sinds 2020 is sportschool MyHealth Breda een landelijk erkend integratiebureau van UWV en sinds 2021 van Gemeente Breda.

Sindsdien hebben wij meer dan 400+ deelnemers mogen helpen om stappen te maken. En met succes:

De trajecten van MyHealth Breda

Integratietraject sociale sportschool MyHealth Breda
Integratietraject

Bouw samen met een leefstijlcoach en sociaal werker aan jouw doelen. Op een tempo dat bij jou past. 

De inhoud
Prehabilitatie traject Breda MyHealth Breda
Prehabilitatie traject

Dans na jouw operatie het Amphia uit. Bouw voor jouw operatie aan een onverwoestbare gezondheid.

De inhoud
MyHealth Breda Werkfittraject MyHealth
Werkfit traject

Bouw samen met een leefstijlcoach en sociaal werker aan jouw doelen. Op een tempo dat bij jou past. 

De inhoud

De eerste stappen van het traject

Hoe maak we starten zo makkelijk mogelijk? Daarom hebben we dit voor jou bedacht: 

Kennismaking met Nicole 🍵

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen en leggen wij je uit hoe het traject eruit ziet. Na het gesprek kies jij of je deelneemt aan het traject.

Wekelijkse training met leefstijlcoach

Daarna gaan we kijken naar de toekomst. Met de leefstijlcoach ga jij praktische doelen samenstellen en maken we een perfect plan op maat. Waar we samen aan gaan werken. 

Doelen formuleren met sociaal werker

Na jouw training ga je elke week in gesprek met een sociaal werker. Waar je werkt aan jouw mentale en sociale doelstellingen. Op basis van Positieve Gezondheid

Onbeperkt fitnessen en gratis groepslessen

Van groepsles, fysiotherapeut tot trainingen met co-assistenten. Tijdens jouw traject maak jij gebruik van alles wat MyHealth Breda te bieden heeft. 

Het allérbeste tarief van Breda

Inclusief gratis kinderoppas, Wi-Fi en kluisjes. Jij betaalt bij MyHealth nooit meer dan jouw maandelijkse abonnementsprijs. 

Een nieuw hoofdstuk

Waar jij de superheld bent

De aanpak is duidelijk. Samen aan de slag om terug te keren in het ‘normale’ leven. De eerste stap is meteen de belangrijkste: tijd nemen. Geen druk om snel aan het werk te gaan. Eerst zelfvertrouwen opbouwen. Dan de weerbaarheid vergroten. Ondertussen bespreken wat nodig is om de situatie te verbeteren. In een tempo dat bij jou past.

We zijn allemaal anders. Daarom werken wij zonder vast programma. Maatwerk voor iedereen. Trainen in de sportschool. Daarnaast hulp en ondersteuning van professionals.
Van sociaal werker tot personal trainer. Van leefstijlcoach tot verzekeringsarts. Alle hulpverleners en de sportschool onder één dak. Nooit meer van het kastje naar de muur.

Heel belangrijk is de vaste contactpersoon. Die helpt je als het goed gaat, maar ook als het even tegenzit. Jouw maatje stuurt je naar de loopband, maar kent ook de weg door de papierwinkel. Weet welke instanties antwoord geven op dringende vragen. Stuurt je op tijd naar de trainer. Stap voor stap baas over je eigen leven. Jij ook.Liefs,

Team MyHealth Breda

Gratis dagpas aanvragen

Fantastisch! Vul hieronder je gegevens in om je gratis en vrijblijvende sportdag aan te vragen.

Kennismakingsgesprek aanvragen

We kunnen niet wachten je te leren kennen. Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je om samen een afspraak in te plannen 😊

Work in progress!

Momenteel zijn we aan het bouwen aan onze gloednieuwe website. De website werkt, maar er kunnen zomaar een paar schoonheidsfoutjes inzitten.

Heb je een vraag? Kom dan even langs of neem telefonisch contact met je op.