Met specialisten werken wij aan jouw hersteltraject

Iemand die echt tijd en aandacht voor je heeft. Om de problemen die een ‘normaal’ leven in de weg staan, samen op te lossen. Net even anders dan je van officiële instanties gewend bent.

Onze visie

Ik wil weten hoe het met je gaat. Of je voldoende hersteld bent om weer aan de slag te gaan, merken we later wel. Een gewone sportschool, maar dan anders. De inrichting is huiselijk, de sfeer ongedwongen, iedereen is welkom. Gezond en fit, maar ook wie niet lekker in zijn vel zit. Om te sporten, maar ook voor een luisterend oor. Tussen het sporten door met elkaar in gesprek. De hulpverleners uit het kantoor gelokt. Wat een verschil, wat een resultaten. Omdat niets moet.

Re-integratie My Health Breda

Ons stappenplan

De aanpak is duidelijk. Samen aan de slag om terug te keren in het ‘normale’ leven. De eerste stap is meteen de belangrijkste: tijd nemen. Geen druk om snel aan het werk te gaan. Eerst zelfvertrouwen opbouwen. Dan de weerbaarheid vergroten. Ondertussen bespreken wat nodig is om de situatie te verbeteren. In een tempo dat bij
jou past.

We zijn allemaal anders. Daarom werken wij zonder vast programma. Maatwerk voor iedereen. Trainen in de sportschool. Daarnaast hulp en ondersteuning van professionals.
Van sociaal werker tot personal trainer. Van leefstijlcoach tot verzekeringsarts. Alle hulpverleners en de sportschool onder één dak. Nooit meer van het kastje naar de muur.

Heel belangrijk is de vaste contactpersoon. Die helpt je als het goed gaat, maar ook als het even tegenzit. Jouw maatje stuurt je naar de loopband, maar kent ook de weg door de papierwinkel. Weet welke instanties antwoord geven op dringende vragen. Stuurt je op tijd naar de trainer. Stap voor stap baas over je eigen leven. Jij ook.

Coach

Leefstijl

Physio

Buddy

Arts

PT

Onze trajecten

Medische interventie

  •  

Duur: 24 weken (6 maanden)

Prijs: Op aanvraag

Iedereen is anders. Daarom houden wij niet van vaste programma’s. Ondersteuning op maat door Positieve Gezondheid. Wekelijkse training met leefstijlcoach en wekelijkse afspraak met sociaal werker.

''Buiten het sportieve aangelegenheid, is het mentale aspect hier in de sportschool een enorm belangrijk punt. Hier beschouwen de medewerkers jou als een mooi persoon en benaderen jou als een echt mens. Ik ga altijd met een blij gevoel van huis, en ga kom nog zelfverzekerd uit de sportschool. Kortom allemaal lieve mensen die het goed met je voor hebben.
Rob
''Hele fijne tijd hier gehad, veel geleerd. Het voelde altijd als een warm bad. Heel fijn en bijzonder. Het voelde altijd als een persoonlijke behandeling, nooit als een nummertje. Helaas viel ik uit door lichamelijke klachten waardoor ik mijn traject niet helemaal af kon maken en dat vind ik oprecht jammer. Bedankt allemaal en tot ziens.''
Wilma
''Hartelijk dank voor de begeleiding en voor de leerzame ervaring. Het is inspirerend om te zien hoe mooi het werk is wat jullie leveren. Daarom wens ik iedereen die betrokken is bij het team veel succes met dit uniek project. Ik kan niet wachten om te zien hoe alles zich verder gaat ontwikkelen!'
Lucas
''Bedankt voor de leerzame en leuke tijden. Maar nu komt het echt op zijn einde. Het was hier leuk, echt plezant. Ik ben blij dat ik in jullie team ben beland!! Na al die tijd ga ik jullie verlaten, maar ik kom nog zeker nog eens langs om bij te praten.''
Jolanda
''My Health is the story of my year. I remember meditating with the int-tion of a personal trainer. After a few weeks UWV called me about MyHealth.I got a lot more than I asked for. Thank you Universe. What is for you will find you. You showed up at most difficult moment of my life. I am really grateful for everything you have done for me. You helped me get back on right path.I couldn’t have achieved su much in a short time without you. You are wonderful people with good energy and vibes, creating such an amazing place. Thank you for a great journey, for a nice experience that means a lot to me. I will always have fond memories of you.
Barbara
''Ik ben heel dankbaar voor jullie woorden steun en tijd. Toen ik eerst hiet kwam was ik “kapot” van binnen, ik wist het allemaal niet meer. Nu voel ik me beter mentaal maar ook fysiek, ik heb doelen en meer zelfvertrouwen. Ik heb gelachen en gehuild met jullie en vond het heel gezellig. Giovanni en Sven altijd positief en veel geholpen. Dankjewel,-XOXO-
Alina