Welk fitness abonnement past bij mij?

Het kiezen van een fitness abonnement is niet zo makkelijk. Omdat de looptijden per abonnement verschilt, verschilt ook de prijs per abonnement. Hoe langer de looptijd van je abonnement, hoe lager je maandelijkse contributie.  In deze blogpost leggen wij je haarfijn uit hoe jij het beste jouw fitness abonnement van My Health Breda kan uitkiezen. My Health Breda biedt 6 verschillende abonnementen aan:

1. Het probeer ons uit abonnement – 3 maanden sporten voor €49,95

Het probeer ons uit abonnement is een ideaal abonnement voor de startende gemotiveerde sporter. Dit abonnement stopt automatisch na 3 maanden, dus je hoeft geen rekening te houden met een opzegtermijn. Hiernaast betaal je geen inschrijfkosten en kun je gratis gebruik maken van alles wat MyHealth Breda te bieden heeft. Het perfecte fitness abonnement om kennis te maken met je nieuwe sportschool voor een minimaal bedrag.

2. De strippenkaart – 10 keer sporten voor €37,50

Twijfel je over je motivatie of ben je onregelmatig in Breda? Dan is de strippenkaart de perfecte optie voor jou. De strippenkaart is al jaren 1 van de populairste abonnementen van My Health Breda. En om een reden. Je betaalt de 37,50 vooraf en hierna is de strippenkaart onbeperkt geldig. Met een strippenkaart zit je helemaal nergens aan vast zit en je betaalt omgerekend maar €3,75 per sportsessie. Een ongekend laag bedrag. Het ideale abonnement voor mensen die nergens aan vast willen zitten en geen inschrijfkosten willen betalen.

3. Het studenten-abonnement – €13,75 per maand

Ben jij student en wil jij niet teveel betalen voor je fitness abonnement? Sport voor €13,75 per maand en kom zo vaak sporten als je wilt in een sfeervolle en zeer diverse sportomgeving. Geen machocultuur, maar een fitness waar je lekker jou eigen ding kan doen. Het abonnement is opzegbaar na 6 maanden en bij inschrijving wordt eenmalig €7,50 in rekening gebracht.

4. Het senioren abonnement – €13,75 per maand

Van onze vaste seniorenclub hebben we het al vaker gehoord: ”Ik kom voor de gezelligheid, niet om te sporten”. Toch staat dezelfde seniorenclub al jarenlang 2 keer per week met elkaar te trainen tijdens de gratis seniorentraining van Jovani. Samen sporten is leuker en het werkt motiverend. 60 plussers betalen €13,75 per maand aan contributie met een minimale looptijd van 12 maanden. Bij inschrijving wordt eenmalig €7,50 aan inschrijfkosten gefactureerd.

5. Bredapas abonnement – €6,50 per maand

Bredapashouders sporten voor €6,50 per maand met een looptijd van minimaal een jaar. De sportschool My Health Breda heeft een belangrijke functie binnen de Gemeente Breda door mensen voor minimaal bedrag te kunnen laten fitnessen. Hiernaast kunnen Bredapashouders zich gratis aanmelden voor verschillende re-integratie trajecten.

6. Jaarabonnement – €16,95 per maand

Abonnement zonder poespas? Sluit het jaarabonnement af en sport voor minimaal een jaar bij MyHealth Breda. Ideaal voor als stok achter de deur om het jaar 2022 te kunnen volbrengen. Het jaarabonnement van MyHealth Breda is het goedkoopste jaarabonnement van de Gemeente Breda.

Twijfel je toch nog welk abonnement moet nemen? Bel ons op 0765203661 of kom gewoon een keertje langs en sport direct een keertje gratis met onze dagpas. We helpen je graag verder!